Ouwendijk Projectinrichting B.V. is al 10 jaar een begrip in de projectstoffering

De vloer in uw bedrijf vormt de basis in de inrichting en stoffering van uw bedrijf. In de keus, welk type vloer het beste bij uw organisatie past, spelen de begrippen functionaliteit, duurzaamheid, allure, ergonomie, representatie en esthetica een belangrijke rol. Ouwendijk Projectinrichting B.V. is specialist op het gebied van renovatie tot complete projectstoffering.  Wij verzorgen de stoffering onder andere voor vele kantoorgebouwen, politiebureaus, zorginstellingen, scholen, winkels en overheidsinstellingen. Ouwendijk Projectinrichting begeleidt een project van het begin tot het eind, dus van het professioneel verwijderen van uw oude vloer tot het vakkundig onderhouden van aangebrachte vloeren.

De ramen in uw bedrijf zorgen voor intredend licht en warmte.  Het is belangrijk dat uw personeel en bedrijfsruimte beschermd worden tegen hinderlijk intredend licht en warmte. Ouwendijk Projectinrichting B.V. is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van alle soorten raambekleding en binnen- en buitenzonwering. Onze projectadviseurs kunnen u een gedegen advies geven met uw wensen als uitgangspunt.

Wij werken door heel Nederland aangestuurd vanuit ons kantoor en showroom in Hellevoetsluis. U bent van harte welkom om een vrijblijvende afspraak te maken bij u op locatie of bij ons in de showroom.

Ouwendijk Projectinrichting B.V.    Einsteinweg 17m   3225 LT   Hellevoetsluis    +31 (0) 181 337 350   info@ouwendijkproject.nl